web dizajn Crna Gora

Web Dizajn

Gotov saj za 299€. Ograničena ponuda!
Naš dizajnerski tim je pripremio gotovu ponudu, pripremljenu po najnovijim standardima. Kompletan sajt za 300€. Gotove sajtove smo uradili tako što smo posebnu pažnju posvetili performansama i korisnim funkcijama. Ovakva ponuda će vam pomoći da jeftino i brzo, dobrim sajtom, utičete na pozitivan bilans vašeg poslovanja. Izaberite:
gotov sajt internet prodavnica
eShark Vesta
Ovaj ozbiljan i lijep izgled sajta donjeće vašoj firmi ozbiljnu notu jakog brenda
gotov sajt internet prodavnica
eShark Mercury
Ovaj ozbiljan i lijep izgled sajta donjeće vašoj firmi ozbiljnu notu jakog brenda
gotov sajt internet prodavnica
eShark Ceres
Ovaj ozbiljan i lijep izgled sajta donjeće vašoj firmi ozbiljnu notu jakog brenda
Posebne ponude za izradu sajta

Paket basic

Izuzetna prilika! Sajt do 10 strana, po narudžbi.

Sve ovo za 599€

Imate sve u jednom paketu i još napravimo Fejzbuk stranu i oglasimo i reklamiramo vašu firmu na Facebook

 • Sajt za 7 dana
 • Dizajniran za sve uredjaje
 • Po zadnjim standardima industrije
 • Kontakt strana
 • Google mapa
 • Facebook strana
 • Reklamiranje na Facebook 30 dana
 • Revizija nula

Paket plus

Web dizajn + optimizacija + internet marketing

Od 999€

Paket se može proširiti sa opcijama za internet marketing, kompletnom kampanjom ili dogovoriti mjesečno plaćanje

 • Sajt na prvoj strani Google.com
 • Dizajniran za sve uredjaje
 • Po zadnjim standardima industrije
 • Kontakt strana
 • Google mapa
 • Napredna optimizacija (SEO)
 • Facebook i Instagram strana
 • Napredno reklamiranje na Facebook
 • Napredno reklamiranje na Google
 • Email kampanja
 • Video produkcija
 • Revizija dvije ili više
Spremni da popričamo o vašem projektu?
Radite sa nama
Facebook stranica

Facebook koristi više od dvije milijarde ljudi dok U Crnoj Gori koristi oko 350,000 ima nalog. Interesantan podatak je da tek trećina njih posjećuje svoj Facebook nalog sa Dekstop računara. Najviše se koriste pametni telefoni. Na instagramu je nešto manje ali nije beznačajna brojka.

Instagram stranica

Na instagramu ima najmanje naloga iz Crne Gore, ali to je i dalje veoma važna brojka. Za sada, postoji oko 90,000 naloga. Često se reklame, koje se pokrenu na Facebook, ujedno i puste na Instagram, zavisno šta se reklamira i koja je ciljna publika.

Optimizacija sajtova

Optimizacija je najbolji prirodan način da se izbije na jedno od prvih mjesta u pretraživačima (Google, Bing, Yahoo, Yandex...). Optimizacija znači: da se sajkt pripremi na specifičan način kako bi za neke ključn riječi bio bodovan od strane pretraživača.

Responsive dizajn

Vjerovatno ste primjetili da neke sajtove ne možete lijepo čitati na mobilnom telefonu ili tabletu - to je zato što nedostaje responsive dizajn. Svaki sajt koji pravimo mora da se ponaša na svim uredjajima jednako: monitoru, laptopu, tabletu ili telefonu, bez obzira na rezoluciju ili veličinu ekrana.

Showcase "Entext.me"
web dizajn izrada sajta entext sajt
Prebacili smo preko 1000 proizvoda u novi CMS, promjenili dizajn i ubrazli sajt. Uz to, dobio je nove mogućnosti za lako održavanje i unošenje novih proizvoda.

eShark i web dizajn

izrada sajta

Ako vam je potreban web dizajn, tu je naš dizajnerski tim koji će primjeniti najnovije tehnologije i time oživjeti svaku aplikaciju i staviti je u korisnu funkciju vaše firme. Naš tim je fokusiran na web i implementisanje softverskih platformi, pisanje specifičnog koda i spremanje kampanja koje će ostaviti trajan pozitivan bilans na vaše poslovanje.

Kvalitetan i profesionalan web dizajn omogućava najbolju moguću komunikaciju između korisnika i vas, tj. vaše aplikacije. Pomoći ćemo da vaši korisnici identifikuju najbolji mogući put kako bi iskoristili benefite koje mu pružate preko vaše aplikacije. Responsive web dizajn je nešto što je imperativ. Svaka web aplikacija mora da radi na svim uređajima bez obzira na širinu i visinu: desktop računar, laptop, tablet, mobilni itd.

Naše iskustvo sa programima za dizajn vam može garantovati svjetsku uslugu bilo da radimo web dizajn ili kataloge (loga, flajere, postere, vizit kartice) za vašu firmu. Povjerenje smo dobijali od raznih preduzeća i organizacija, sve od vladinih agencija do NVO sektora.

Mi smo full-service web konsultantska, dizajnerska i marketinška agencija sa klijentima po čitavom svijetu
web dizajn

Web dizajn

Izrada sajtova i web dizajn su ključna snaga eShark tima koji posjeduje visoko kvalifikovano znanje usklađenim sa zadnjim standardima industrije. Izuzetno iskusan razvojni tim će vam pomoći da se način na koji se vaš sajt percipira, poboljša i povećaju željene koverzije.

Kako websajt može pospješiti vaš posao?

Lijepo je imati sajt i to pokazuje koliko ozbiljno smatrate svoj biznis, svoju firmu. Ali prije izrade sajta morate razmisliti koji je će biti njegov cilj, na koji način želite komunicirati sa korisnicima i šta im možete ponuditi. U razgovoru sa nama možete postaviti jasne ciljeve i odrediti koji je najbolji način da privučemo postojeće i buduće korisnike da vas lakše nadju i koriste vaše usluge sa zadovoljstvom.

Koliko brzo izradjujemo sajt?

Za početak pogledajte na linku gotovi sajtovi neke koje smo već napravili i odaberite onog koji vam se svidja. Potrebno vrijeme za izradu sajta je vrlo relativno. Sajt za firmu, tj. za poslovni sajt nam je potrebno od 7 dana pa na dalje. Dok internet prodavnicu izradjujemo i do 3 mjeseca, zavisno od toga da li mi unosimo proizvode ili ne.

Svaki web sajt tj. web projekat koji radimo, završavamo na vrijeme i u okviru budžeta. Naš plan je da razvijemo vaše digitalno prisustvo i kroz kampanju dovedemo do serije funkcionalnih isporuka. Za nas nema prečica, sve što radimo biće unaprijed detaljno dogovoreno sa vama. Mi prosto volimo da baratamo brojkama i statistikom.

Radimo u nekoliko programskih jezika, sa više vrsta baza podataka, a najviše u Php i MySQL. Nudimo usluge programiranja: Php, Python, Java i Ruby on Rails. Iako smo učestvovali u izgradnji jednog od najpoznatijeg CMS-a Joomla!, izdavajmo odlično poznavanje menadžment sistema i frejmvorka: Magento, Drupal, ProccesWire, Codeinteger, YII i WordPress. Veoma je važno da napomenemo da mi ne radimo outsource za domaće tržište.

Spremni da popričamo o vašem projektu?
Radite sa nama

Izrada portala

Mi pravimo portale u programskim jezicima Php ili Ruby sa raznim bazama. Može da se radi i custom rešenje, a obično to radimo u nekon control management sistemu (CMS) tipa Drupal, Joomla!, WordPress i drugi. Za portale je obično potreban bolji server i obično se uzima neki virtual private server (VPS). Naš posao je da sve to napravimo i podesimo za rad.

Portale dijelimo na nekoliko tipova: vladini sajtovi, univerziteti, nevladine organizacije, novosti tj. news portali, turističke (turističke organizacije), sajtovi koji se bave kulturom, tenderi (oglašavanje) i tako dalje. To su sajtovi koji dijele informacije iz više izvora na takav način da uglavnom predstavljaju početak surfovanja za svoje korisnike.

Pretraga portala je problem?

Nakon dužeg niza godina svi portali počinju da boluju od iste boljke: sporom i robusnom pretragom zato što im je baza postala velika. Nijedan CMS (Drupal, Joomla!, WordPress...) nema dobro rešenje za pretragu velikih sajtova. Primjer: ako pretražujete sajt za ključne riječi "Plava majca" rezultati su krajnje čudni. Sajtovi obično izbacuju sve što počinje sa "plavo" i sve što sadrži riječ "majca". Pritom, ta pretraga je jako spora jer se pretražuje čitava baza za te ključne riječi ponaosob.

Mi imamo rešenje za taj problem. Pa ubrzamo pretragu, ne pretražuje se sva baza nego samo unaprijed određena taksonomija. Znači ako neko pretraži sajt za "plava majca", sajt će prikazati rezultate za plavu majcu a ostali rezultati će biti onako kako vi to želite: plave farmerke, kafene cipele, žuta jakna. Ovo direktno utiče na korisničko iskustvo, povećanje prodaje, smanjenje resursa i mnogo brži rad sajta.

Sigurnost portala

Iako radimo penetracione testove, tj. provjeravamo web aplikacije da li ima bezbjednosnih rupa, mi dodatno radimo sigurnost i zaštitu servera i koda. U principu, mi ne dorađujemo tuđe sajtove jer nismo ni pravili taj kod ali možemo garantovati da ono što mi napravimo ima zadnju riječ tehnologije što se tiče sigurnosti i zaštite. (ovo je onaj trenutak kad osiguravajuće kuće mogu pružiti neki vid osiguranja).

Zaštita se kreće od pravilnog kodiranja, podizanja zaštitnog zida (firewall), uključivanja bezbjednosne veze (SSL), podešavanja servera, apdejtovanje, pokrećanje cron poslova kao i skeniranje fajlova radi provjere da nije došlo do kakve neželjene izmjene.

© 2018 - 2018 eShark. Sva prava zadržana.