nasa ponuda

Naša ponuda

Marketing i strategija

Uspješna strategija mikro i makro marketinga dovešće do novih preporuka i korisnika vašeg brenda. Svaki eShark projekat prati ozbiljna analiza i presjek postojeće situacije, kako bismo napravili strategiju koja će dovesti do novog rasta, akcija i konverzacija.

Optimizacija sajtova

Kako bi se vaš sajt što bolje rangirao na pretraživačima poput Google, Bing, Yahoo itd, radimo profesionalnu i White Hat optimizaciju sajtova. Dobre procjene, projekcije i relana predviđanja, omogući će nam da pobijedimo konkurenciju.

Izrada sajtova

Tekst se može dodavati nekoliko puta, tj. kroz više "body"-ja. Znači možete dodati novi dio za tekst sa njegovom nosećom slikom/slikama, možete praviti podnaslove za taj dio i dodavati opise. Koliko god tekstova dodate, sve će se složiti na jednoj strani, kao jedan cjeloviti tekst. Slike se dodaju tako da u svakom tekstu možete složiti slike kako vama odgovara.

Email kampanje

Email marketing je najvažniji alat za reklamiranje i ako želite da ojačate odnos sa klijentima, sačuvate njihovo povjerenje, poboljšate poslovanje i razvijate brend, slanje email-a ne samo da radi sve to, nego ima i najveći povrat uloženih sredstava od svih tehnika reklamiranja.

Online prodavnice

Ecommerce sajt ili Web shop su savršena prilika da proširite vaše poslovanje, često i neslućenih razmjera. Sajt vam dodatno pomaže, ne košta kao jedan radnik za godinu dana a služi vam i kao marketinško sredstvo i kao dodatan poslovni prostor.

News portali

Spremili smo vam nevjerovatne moućnosti sa tekstovima i slikama. Naš CMS (control management system) ima mogućnosti kakve niste do sada vidjeli, mogućnosti koje će vam olakšati sredjivanje teksta i dodavanje slika, a ujedno i praviti automatski prelom.
Spremni da pričate sa nama o vašem projektu?
Radite sa nama
© 2018 - 2018 eShark. Sva prava zadržana.