email marketing

Email Marketing

Email marketing

email kampanje

Email marketing je najvažniji alat za reklamiranje i ako želite da ojačate odnos sa klijentima, sačuvate njihovo povjerenje, poboljšate poslovanje i razvijate brend, slanje email-a ne samo da radi sve to, nego ima i najveći povrat uloženih sredstava od svih tehnika reklamiranja.

Email se šalje kad imate ključni uvid, dirljivu priču, posebnu ponudu ili popust. Uvijek kad je neka akcija i kad imate nešto vrijedno ponuditi ili saopštiti svojim korisnicima. Bitno je da razgovarate sa njima na ličnom nivou, da ih pozdravite imenom, da dodirnete njihov život.

Da li vaša email marketinška kampanja dovodi do potencijalnih kupaca i konekcija potrebnih za uspješno poslovanje? Ako mislite da ne dovodi, da biste napravili vaše e-poruke vrijedne, efektne i maksimalno povratile vašu investiciju, obratite se nama.

format_quoteMi smo full-service web konsultantska, dizajnerska i marketinška agencija sa klijentima po čitavom svijetu.format_quote

Šta je to email marketing

online prodavnica

Pod tipičnom email kampanjom tj. masovnim slanjem elektronske pošte, smatra se kad organizacija izrađuje listu/liste kontakata kako bi informisali postojeće korisnike. Liste se obično dijele na tipove nivoa zainteresovanosti za odredjeni proizvod i stadijuma posjete sajtu. Na primjer: ako je neko već posjećivao neku stranu, ako se neko upisao za newsletter o odredjenom proizvodu, ako je već kupio taj proizvod, ako ga interesuju samo popusti i tako dalje. Precizno ciljanje je veoma bitno za što bolju konverziju.

Međutim, sada su na snazi zakoni poput EU GDPR pa korisnik mora upisati za odredjenu poštu da bi imali dozvolu da mu je šaljemo. Posebna pažnja se mora obratiti na spam. Provajderi usluga elektronske pošte i internetskih usluga (ISP) imaju značajne filtre za blokiranje neželjenog sadržaja, zato se moraju slati legitimni mejlovi, takodje i ne česti.

Kvalitetan i profesionalan dizajn emaila omogućava najbolju moguću komunikaciju između korisnika i vašeg proizvoda i brenda. Pošto danas više korisnika otvara mejlove na mobilne uredjaje, posebnu pažnju posvećujemo njegovoj izradi kako bi bio što bolje prikazan na svim uredjajima.

email marketing automati
Spremni da pričate sa nama o vašem projektu?
Radite sa nama
© 2018 - 2018 eShark. Sva prava zadržana.